Gratis Covid test voor werknemers

Inmiddels is deze regeling komen te vervallen, waardoor wij geen gratis testen meer kunnen aanbieden.

De vertrouwde en beste testen van Enschede en Tubbergen kunnen voor werkgevers en werknemers nu gratis worden aangeboden via TestOpCorona.com.

De overheid heeft subsidies beschikbaar gesteld, waardoor we bij TestOpCorona.com medewerkers nu ook gratis kunnen testen. Omdat we het graag makkelijk willen houden, maken we graag een speciaal account voor u aan. Met dit speciale account kunnen de gratis testen aangevraagd worden. Het enige dat u hoeft te doen is een mail sturen aan info@testopcorona.com dan maken we het graag in orde. Bestaande accounts bij TestOpCorona.com zijn hier helaas niet geschikt voor.

Werknemers kunnen gratis getest worden bij symptomen (het kan al vanaf een snotneus) of wanneer er contact is geweest met iemand die besmet is. Vanuit het nieuwe account kan er vervolgens zelf een afspraak ingepland worden en nemen wij de test geheel gratis af.

De door ons gemaakte kosten declareren wij vervolgens bij de overheid. Makkelijker kunnen we het niet maken. Ook bij deze gratis testen is ons standaard testrapport inbegrepen.

Stuur een mail aan info@testopcorona.com zodat wij u als werkgever kunnen registreren, vervolgens kunt u zelf uw medewerkers aanmelden.