Over ons

‘Test op Corona’ is een initiatief van Biomedics Benelux BV. Wij zien als medisch expert dagelijks de problematiek die potentieel Corona besmette personen ondervinden. Wat doe je als iemand van je personeel verkouden is? Tien dagen in thuisquarantaine is vaak slecht voor de persoon en familie in kwestie, maar ook voor de werkgever. Dus snel weten waar je aan toe bent is de motivatie om een betrouwbare testkliniek op een andere manier in te richten. Vanzelfsprekend werken wij enkel met hoogwaardige medische en in-vitro diagnostische middelen.

Biomedics Benelux BV is ingeschreven bij de KVK onder nr. 80637965

Test op Corona is de eerste Corona “plus” testfaciliteit van Nederland 

In tegenstelling tot overheidsteststraten en andere spelers in de markt testen wij op virusdeeltjes (antigenen), antistof lgG, antistof lgM en koorts (lichaamstemperatuur). Middels de neusswab en bloedtest weet je binnen 20 minuten precies waar je aan toe bent, qua Coronabesmetting. 

Kijkend naar berichten in de media heeft de inrichting van een Corona teststraat van de overheid of de gemiddelde commerciële aanbieder een weinig medische & professioneel karakter. Terwijl het wel om je persoonlijke gezondheid gaat. Met de opening van de testopcorona.com teststraat in Enschede gaan wij iets doen aan tochtige teststraten, lang wachten op de uitslag en 10 dagen in thuisquarantaine, omdat je slechts verkouden bent, hoest of last hebt van je keel.
 
Tel daarbij op dat er onder medici veel discussie is over de kwaliteit van de testen. Zo is er veel te doen om diverse vrij op de markt te verkrijgen testen uit Korea, die onder labels van bekende merken verkocht worden. De uitslag is helaas niet erg betrouwbaar, juist terwijl er nogal wat vanaf hangt. Je zult maar in quarantaine moeten, terwijl je mogelijk niet besmettelijk bent. Dat vertellen de huidige pop up teststraten in Enschede en Hengelo er niet bij. Dat kan volgens Test op Corona beter.

Autoriteit binnen de branche

Met 15 jaar ervaring als fabrikant van medisch hulpmiddelen en distributeur van chirurgische biomaterialen weten de oprichters van Test op Corona er alles van. Het feit dat diverse Enschedese huisartsen hebben aangeven naar ons te willen verwijzen, bevestigt dat voor ons.  
  
Gelukkig zijn er tegenwoordig testmethoden/combinaties voor handen, die alles 100% kunnen uitsluiten en ook nog eens onafhankelijk gevalideerd zijn door de vooraanstaande Europese instanties die EC en WHO geaccrediteerd zijn. Deze hoogwaardige, zogenaamde eiwit (specifiek omhulsel van een virusdeeltje) detectie testen, zijn in Zwitserland ontwikkeld, geproduceerd en gecertificeerd, volgens de laatste EU-norm. 

Met de combinatie van temperatuur-, neusslijm- en bloedonderzoek zijn wij de eerste testfaciliteit in Nederland die op drie manieren test. De tests worden uitgevoerd door één van onze specialisten en geven binnen een half uur uitslag. Dan weet je of je drager bent van het virus, of je op het moment geïnfecteerd bent of geïnfecteerd bent geweest. Door de hoge nauwkeurigheid van de testen en vier geteste parameters is er een heel betrouwbaar beeld te verkrijgen.
 

Wie gezond is, moet gezond blijven

Bij TestOpCorona.com testen we écht anders. Zo is er onder meer ventilatie afzuiging met 4 X de RIVM/ Bouwbesluit norm, ons pand staat continu in onderdruk, waardoor mogelijke virusdruppels en aerosolen direct afgezogen worden. Daarnaast wordt CO2 gemeten en is elke testruimte bewaakt op ‘clean room kwaliteit’. Verder maakt de testopcorona.com locatie gebruik van speciale UVC-verlichting. Hierdoor blijven er gegarandeerd geen virussen achter in de lucht of oppervlakten. Gezonde mensen moeten tenslotte gezond blijven.

 • PCR ook Speeksel mogelijk
 • PCR incl. internationaal reiscertificaat
 • PCR resultaat binnen 24 uur
 • PCR certificaat per email
 • Gemakkelijk online afspraak inplannen
 • Speekseltest voor kinderen
 • Direct uitslag binnen 15 min
 • Pijnloos kindvriendelijk
 • Hoge nauwkeurigheid
 • Hoge kwaliteit antigenen test
 • Direct uitslag binnen 15 min
 • Met testrapport / reisverklaring
 • Gemakkelijk online afspraak inplannen


TestOpCorona.com staat onder medische toezicht van Drs. E.D. van der Snoek, geregistreerd onder
BIG-nummer 19023979801.

De beschikbaarheid en actuele openingstijden zijn te vinden onder afspraak maken. Bij inhoudelijk vragen kun je ons bereiken via info@testopcorona.com